Radu Dumitrescu, noul jurat de la MasterChef, nu a fost recunoscut de un agent de pază: „Alo, domnu’, nu are voie să intre nimeni”

Radu Dumitrescu, 48 de ani, a povestit amuzat, pe pagina sa de Facebook, problemele pe care le-a avut cu un bodyguard care nu-l cunoștea, înainte să participe la filmările pentru show-ul culinar de la Pro TV.

„M-am dus să mă testez la cortul de testare, a venit bodyguardul: Alo, domnu’ nu intră, nu are voie să intre nimeni, așteptăm juriul la testare. Vă rog ieșiți afară că nu vreau probleme!… Ok, mă scuzați, unde trebuie să stau, pot să plec acasă? Nu știu, domnu’, pleacă, dar ieși din cort că trebuie să vină juriul, hai, ieși, că astea-s ordinele…”, a scris Chef Radu Dumitrescu pe Facebook.

Chef Joseph Hadad, Chef Foa şi Chef Radu Dumitrescu sunt jurații MasterChef 2021. Ultimul este o apariție nouă în cadrul cooking-show-ului. Este, probabil, și explicația pentru care nu a fost recunoscut de agentul de pază la testarea anti-Covid, obligatorie înainte de intrarea la filmări.

Radu Dumitrescu e obișnuit cu emisiunile televizate, fiindcă apare la postul de televiziune Paprika, în emisiunea „Şi mai multă culoare în farfurie”.

Mă bucur să fac parte acum din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile

Chef Radu Dumitrescu:

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro