Clik Aici!
coronavirusdifterieEvenimentRafila

Rafila a spus-o, dar de ce acum? Un mare pericol stă la pândă! News alert naţional

În contextul pandemiei de coronavirus, un alt mare pericol pândeşte la graniţele ţării. Este vorba bolile infecţioase care ameninţă să facă ravagii în România în lipsa vaccinării.

Despre acest subiect, Alexandru Rafila a vorbit pe larg într-o intervenţie la DC News, unde s-a punctat că situaţia ar putea fi rezolvată prin adoptarea în Parlament şi promulgarea de către Klaus Iohannis a Legii vaccinării.

„Difteria este la graniţele României. S-au înregistrat cazuri în Ucraina, iar acest lucru trebuie foarte clar ştiut, pentru că difteria, la o populaţie care nu este protejată, mai ales la populaţia infantilă, este o boală care poate produce ravagii.

În concluzie, Legea vaccinării este absolut necesară. A stat prea mult timp în Parlament fără să existe o decizie finală.

În momentul de faţă, ea a fost aprobată de Senatul României, a fost adoptată de Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor.

Şi e momentul ca ea să fie adoptată de plenul Camerei Deputaţilor, astfel încât să poată fi promulgată de către preşedintele României în cel mai scurt timp pentru rezolvarea problemelor de sănătate care afectează mai ales tânăra generaţie”, a declarat Rafila.

Rafila, omul nostru de la OMS: Sănătatea publică nu e pusă în pericol

Taina lui Rafila! Ce n-a spus românul de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii? Bombă

O mare minciună! Rafila a intervenit de urgenţă şi a lămurit-o. Cine are interese?

Să afle toţi românii! Când va da înapoi molima în România? Rafila a spus-o! Este alertă

 

 

 

Hits: 5

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close