Rapid a remizat în deplasare cu Dinamo, printr-un gol marcat în prelungiri

Dinamo a terminat la egalitate pe teren propriu cu Rapid, scor 1-1, în etapa a 13-a din Liga I, într-un meci în care giuleștenii au egalat în primul minut de prelungiri, iar dinamovistul Răuță a acuzat probleme respiratorii și a fost scos cu ambulanța de pe teren.

Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje în minutul 55, iar pentru Rapid a egalat Carnat în minutul 90+1.

Acesta a fost primul meci Dinamo – Rapid după o pauză de 6 ani. Precedentul joc a avut loc în aprilie 2015, iar Dinamo a câștigat atunci cu 2-0.

În minutul 36 al partidei de sâmbătă seară, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă medicală dinamovistului Alexandru Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. Jucătorul a fost urcat pe targă și apoi în ambulanţă, cu o mască de oxigen pe faţă, în aplauzele spectatorilor.

Rapid a remizat în deplasare cu Dinamo, printr-un gol marcat în prelungiri
Alexandru Răuță este dus pe targă spre ambulanță după ce a acuzat probleme respiratorii, iar meciul a fost întrerupt 4 minute. Foto: Hepta / Sport Pictures / Razvan Păsărică

În urma acestui rezultat, Rapid ocupă acum locul 6 în clasament, la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj, în timp ce Dinamo este pe penultimul loc și, mai mult, a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie, a scris gsp.ro.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro