Clik Aici!
FotbalSport

Răzvan Burleanu și-a asumat ratarea calificării la EURO 2020. „E clar că președintele Federației e vinovat”

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a oferit primele declarații după ce echipa națională a ratat calificarea la EURO 2020. Șeful de la “Casa Fotbalului” și-a asumat neîndeplinirea acestui obiectiv, informează gsp.ro.

“După fiecare eșec, e clar că președintele Federației este vinovat”, a declarat, marți, la Giurgiu, Răzvan Burleanu, care a asistat la meciul România U21 – Malta U21 4-1, partidă disputată în preliminariile Campionatului European.

Răzvan Burleanu a anunțat că Mirel Rădoi va rămâne în continuare selecționerul României.

“Staff-ul are toată încrederea noastră și vom continua cu acest staff! Azi am vorbit cu Mirel și am simțit că vrea să continue și să contribuie la reconstrucția naționalei”, a spus șeful FRF.

“În momentul de față avem nevoie de timp și de încredere. Timp pentru reconstrucție și încredere pe care să le-o dăm jucătorilor. Au fost dezamăgiți după meciul cu Islanda și trebuie să le dăm încredere pentru a juca și pentru a se sacrifica pentru echipa națională”, a mai declarat Răzvan Burleanu.

Echipa națională de fotbal a României va juca, miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, împotriva Austriei, în Liga Națiunilor.

Hits: 0

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close