Reacția lui Mihai Bendeac, după ce Codin Maticiuc i-a propus să joace rolul principal în filmul despre Nuțu Cămataru

După ce a scris cartea despre Nuțu Cămataru, Codin Maticiuc are în plan să lanseze și un film pe același subiect. Lui Mihai Bendeac i s-a propus rolul principal, iar actorul a avut o primă reacție.

Codin Maticiuc declara recent că i-a propus bunului său prieten, Mihai Bendeac, să joace în filmul despre viața lui Nuțu Cămătaru. „Am vorbit, principial, așa i-am zis: «Băi, te văd un Nuțu tânăr». Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj”, a spus regizorul pentru Fanatik. „În principiu, Bendeac a acceptat”, a mai completat autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru.

Mihai Bendeac a avut o primă reacție, după e Codin Maticiuc i-a făcut propunerea și a spus că are nevoie de pregătire pentru a interpreta acest rol. Actorul ar urma să joace rolul principal, adică să-l interpreteze pe Nuțu Cămătaru.

Dincolo de relația de prietenie pe care o au, Bendeac și Maticiuc s-au implicat împreună în multe acte de caritate.

„Dacă șase luni studiez, iau 30 de kilograme în greutate și nu fac nimic altceva, da, în final aș putea fi pregătit. Om trăi și-om vedea”, a spus, pentru FANATIK, Mihai Bendeac.

Codin Maticiuc a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”

Astăzi, Codin Maticiuc a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o LIVE pe YouTube. În cartea biografică a lui Nuțu Cămataru se găsește toată povestea de viață a acestuia.

„Cinci ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. Cinci ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi.

Cinci ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru.

Aceasta carte are un prezent, observat de mine, un băiat ce a pășit într-un univers necunoscut și un trecut care-l privește și-n care se amestecă mafia străzii cu cea a politicii”, a spus Codin Maticiuc în mesajul publicat pe Instagram.

https://www.youtube.com/watch?v=qwSZNxe39Ow

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro