Clik Aici!
coronavirusLocalepreoteasaRadicsvela

Recunoaștere tacită! Ministrul de Interne a mers cu o coroană de flori!

Ministrul de Interne, care este și coordonatorul Grupului de Comunicare Strategică, a mers la mormântul preotesei din Mehedinți, care a fost îngropată pe repede înainte, autoritățile locale susținând că aceasta ar fi murit în urma infecției cu noul coronavirus.

La Măureni, un elicopter al Ministerului de Interne l-a adus pe ministrul de Interne, Marcel Vela care a mers la mormântul preotesei Radics pe care a pus și coroană de flori. La fața locului a fost și fiica femeii, Anita Radics dar și câteva rude. ”În numele familiei mele și al întregii comunități de la Măureni, doresc să adresez un călduros cuvânt de mulțumire domnului ministru de Interne, Ion Marcel Vela, pentru omagiul pe care l-a adus la mormântul mamei, preotesei, asistentei medicale și al prietenei noastre, pentru îmbărbătare și pentru încredințarea că adevărul va fi aflat!

Îi mulțumim pentru efort și pentru dorința de a ne întâlni și de a se interesa de starea familiei și a comunității, în urma acestei pierderi! Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului ministru nu a fost programată și că nu are nicio conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om.”, a scris fiica preotesei.

Femeia a murit zilele trecute, cel mai probabil ca urmare a unei culpe medicale. Ea a mers la spital după ce a suferit o fractură, după care a decedat ca urmare a unei hemoragii masive. Potrivit preotului Aurel Radic, femeia a vrut să cureșe geamurile de la locuința familiei dar a alunecat și a căzut de pe scară, în urmă căzăturii suferind o fractură și puternică fractură. ”A vrut să cureţe perdelele la casa mea personală. Fetiţa mea era la casa parohiala. Ea s-a târât. Din momentul în care a sunat fetiţa mea până a venit salvarea au trecut 40 de minute. Vreo 35 de minute au făcut până la spital. Cel puţin 25-30 de minunte nu s-a făcut nimic. Indiferent cât de gravă a fost accidentarea soţiei mele, să mori numai din asta?”, a declarat preotul Radics.

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close