Clik Aici!
StiriStiri Romania

Robert Negoiță, atac la „locotenentul Dragnist” Niculae Bădălău: „În PSD-ul post Dragnea, aerul a rămas aproape la fel de irespirabil”

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, l-a atacat pe senatorul PSD Niculae Bădălău, după ce acesta a fost votat de Parlament în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.

Robert Negoiță l-a acuzat pe Niculae Bădălău, într-o postare pe Facebook, că “a modificat legea de funcționare a acestei instituții vitale a Statului Român, atenție, special pentru a putea el să ocupe această funcție”.

“O mârșăvie politică premeditată”, a mai scris Robert Negoiță, care susține că “parlamentarii și-au făcut timp pentru a mai pune la cale un șmen politic incredibil pentru anul 2020: numirea locotenentului Dragnist, Bădălau, în poziția de vicepreședinte al Curții de Conturi, direcția de Audit”.

“În PSD-ul post Dragnea aerul a rămas aproape la fel de irespirabil, tranzacționarea funcțiilor publice mergând în continuare de minune, chiar și de pe băncile opoziției”, a mai transmis primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Niculae Bădălău, unul dintre cei mai influenți baroni locali din PSD și fost om de încredere al lui Liviu Dragnea, ex-ministru al economiei în Guvernul Dăncilă, a făcut în noiembrie 2019, după alegerile prezidențiale, o declarație jignitoare la adresa diasporei: “700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul, până la 3-5 milioane, cât se vehiculează, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu…”.

Hits: 2

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close