Robert Niță, declarații înainte de „Survivor România” 2022: „Aici știi că pleci, dar nu când te mai întorci”

Robert Niță, în vârstă de 44 de ani, este unul dintre cei 12 Faimoși de la „Survivor România” 2022. Înainte de plecarea în competiție, acesta a făcut câteva dezvăluiri într-un interviu pentru click.ro despre cum se pregătește și ce așteptări are de la această competiție.

Robert Ionel Niță este un fost fotbalist român, cunoscut pentru activitatea la echipele Foresta Suceava și Rapid București. În sezonul de Divizia A 2000-2001 a fost al treilea golgheter al competiției, cu 14 goluri (9 marcate pentru Foresta Suceava dintre care 2 marcate în poarta echipei Dinamo București în 2000).

A fost moderatorul emisiunii „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!” de pe Sport Klub. Robert Niță este una dintre vedetele care vor participa la show-ul fenomen „Survivor România” 2022, de la PRO TV, în echipa Faimoșilor.

Pentru click.ro, el a spus motivul pentru care participă la acest concurs. „Eu mi-am propus pentru Survivor Romania 2022 (și am spus-o și pe canalul meu de YouTube) ca lumea să cunoască și să descopere omul Robert Niță, și după aceea concurentul Survivor.

Și am mai spus că îmi doresc să câștige persoana care știe să fie om, până la capăt. Așa că o să-ți dezvălui una dintre superstițiile mele, poate nu numai o superstiție, dar o făceam de fiecare dată când intram pe teren, indiferent că era vorba de începutul sau pauza meciului, din postura de titular sau rezervă.

Înainte de fiecare intrare, de primul pas pe gazon, îmi făceam de 3 ori semnul crucii și rupeam câteva firicele de iarbă din gazon pe care le băgam în tricou.”, a declarat Robert Niță.

Referitor la stilul de viață pe care l-a adoptat de când a aflat că participă la competiția difuzată pe Pro TV, el a spus că nu face nimic special.

„Eu fac alergări de anduranță, câteva sprinturi și schimbări de direcție. (…) Am mers în mare parte pe mișcare, pe antrenamentele pe care le făceam și înainte de a deveni participant la Survivor.”, a mai spus fostul jucător de fotbal.

Robert Niță, declarații înainte de „Survivor România” 2022: „Aici știi că pleci, dar nu când te mai întorci”

„Sunt emoții pozitive, îngrijorări, frici, preocupări. Nu se poate compara cu ceea ce simți înainte de un derby, pentru că aici este un lucru pe care îl pregătești zi de zi, dar care nu știi exact cât durează. Un derby știi că durează 90 de minute și aia e, dai totul! Știi când ajungi la stadion și când pleci.

Aici știi că pleci, dar nu când te mai întorci. Aici ai pe parcursul unei săptămâni mai multe derby-uri și atunci e puțin diferit, dar emoții sunt și e normal să fie, zic eu.”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro