Clik Aici!
Stiri Externe

S-a dat bogătaș și a dispărut imediat după nuntă, lăsându-și proaspăta soție plină de datorii

Un bărbat din Thailnada s-a dat drept mare magnat și s-a căsătorit cu o tânără pe care, imediat după nuntă, a lăsat-o cu datorii foarte mari și a fugit, potrivit Bangkok Post.

Da, în vârstă de 30 de ani, și Nat, în vârstă de 50 de ani, sunt protagoniștii unei povești incredibile. Cei doi s-au cunoscut în luna martie a acestui an și în data de 10 mai s-au căsătorit, evenimentul fiind unul extrem de luxos.

Când și-a cunoscut viitoarea soție, Nat i-a spus acesteia că era director executiv la o foarte mare companie din Hong Kong. Bărbatul i-a cerut mâna lui Da la numai o zi după ce a cunoscut-o.

Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc la un hotel de lux din provincia Brui Ram. La eveniment au participat numeroși invitați, însă numai zeece din partea mirelui. Chiar în noaptea în care a avut loc petrecerea de nuntă, Nat a plecat, sub pretextul că trebuia să ajungă de urgență în Hong Kong, acolo unde spusese că lucrează. Înainte de a pleca, acesta a luat cu el un cec în valoare de 1,6 milioane de baht, aproximativ 53.000 de dolari.

Apoi, bărbatul nu s-a mai întors, lăsând-o pe proaspata sa soție și pe familia acesteia cu mari datorii. Potrivit mamei lui Da, petrecerea de nuntă a costat 3,5 milioane de baht, echivalentul a 115.000 de dolari. Reprezentanții hotelului de lux unde a avut loc evenimentul au decis să nu-i mai ceară bani miresei pentru închirierea sălii, în schimb organizatorii nunții nu au fost la fel de înțelegători și au dat-o în judecată pe mireasă pentru a-și recupera banii.

În prezent, Da și Nat se află în proces de divorț, notează Bangkok Post.

FOTO: Bangkok Post

Post-ul S-a dat bogătaș și a dispărut imediat după nuntă, lăsându-și proaspăta soție plină de datorii apare prima dată în Libertatea.

Hits: 17

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close