Clik Aici!
Stiri Romania

Scandal La UPU Copii Cluj. „Nici Măcar Nu Au Venit Să îi întrebe Pe Părinții Copilului Ce A Pățit!”

Incidentul a avut loc sâmbătă, 24 august. Un părinte a mers cu copilul care avea capul spart la respectivul spital, dar au fost nevoiți să stea 40 de minute.

„Uitați-vă cum își fac treaba cei de la UPU copii pe Moților. Aveau doar un copil înăuntru și țineau în sala de așteptare pe alt copil cu capul spart. Nici măcar nu au venit sa îi întrebe pe părinții copilului ce a pățit.

Au trecut 20 minute. A venit poliția și abia după vreo 40 minute au preluat copilul cu capul spart. Distribuiți mai departe să vadă lumea cum își fac treaba medicii după ce le-a mărit salariul.

Felicitări echipa de gardă de azi, sunteți minunați!”, a comentat părintele care a filmat momentul.

Pe imagini se vede cum, după ce s-a deschis ușa, erau șase persoane care stăteau de vorbă, inclusiv medicul de gardă, atmosfera fiind foarte calmă, cu toate că afară era un copil care avea nevoie de ajutor. „Câți sunteți, 8?”, a întrebat bărbatul, iar cineva a replicat „100!”.


Citeşte şi:

VIDEO | Anchetă la Poliția Vaslui, după ce un copil lovit de o mașină a fost lăsat să zacă pe stradă zeci de minute. Oamenii legii s-au plimbat pe lângă victimă!

Mașină de poliție, implicată într-un accident în Ploiești. Un bebeluș de nouă luni a ajuns la spital

Explozie la o fabrică din București. O femeie a murit, iar alți trei oameni sunt răniți. Arafat: O persoană are arsuri foarte grave, de peste 90% din suprafaţa corporală

OUT de la US Open 2019! IZBUCNIRE DE NERVI a Simonei Halep

GSP.RO

OUT de la US Open 2019! IZBUCNIRE DE NERVI a Simonei Halep

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 13

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close