Clik Aici!
colonelEvenimentoprea ionelsecretar de statspitalsuceava

Scandalul de la Suceava explodează. Un colonel, pus la comanda Spitalului Județean

Împreună cu ministrul Nelu Tătaru merge la Suceava și noul secretar de stat în Ministerul Sănătății. Este vorba despre Ionel Oprea, numit în funcție marți, prin decret al premierului Ludovic Orban.

Secretarul de stat va rămâne în Suceava pentru gestionarea situației, anunță Grupul de Comunicare Strategică. „În această dimineață (n.r. – joi dimineața), Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, și noul secretar de stat, Ionel Oprea, se vor deplasa la Suceava. Secretarul de stat va rămâne în localitate pentru gestionarea situației”, informează GCS.

După cum bine se știe, conducerea Spitalului Județean din Suceava, formată din managerul Florin Filip şi directorul medical Doina Ganea Motan, şi-a prezentat demisia miercuri seara. În același timp, directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc, este în izolare la domiciliu.

Colonelul medic dr. Ionel Paul Oprea a fost șef al Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale. Experiența sa este una vastă, dobândită în secția de chirurgie din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central și în Institutul Medico-Militar. A coordonat numeroase acțiuni în teatrul de operaţii din Angola sau în cadrul Misiunii O.N.U. de menţinere a păcii în Somalia.

Hits: 5

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close