Clik Aici!
adevaruri ascunseantena 3lidia fecioruMass-media

Secretul teribil al unei vedete de la Antena 3. Ce mare traumă i-a lăsat soţul? E crunt!

Chiar şi unii dintre fanii săi ce meserii a practicat aceasta înainte de a urma cursurile Facultății de Parapsihologie.

„S-a născut în Republica Moldova, într-o familie în care au fost patru copii, toate fete. Primul său vis a fost acela de a deveni coafeză și astfel s-a înscris la o școală profesională.

A practicat această meserie timp de 6 ani. Nu s-a mulțumit însă cu atât. S-a înscris la Școala de Cultură și Arte, pe care a urmat-o prin corespondență. Mai mult, a terminat și Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Și-a dat însă seama că nu aceasta este adevărata ei vocație. Astfel, a făcut Facultatea de Medicină și a fost medic legist, în cadrul Departamentului de Crimă Organizată, din Chișinău.

Încă de atunci a descoperit că are anumite puteri paranormale și a decis să aprofundeze acest detaliu.

A ajuns în Rusia, unde a luat lecții de la parapsihologi renumiți, cum ar fi Ignatenko sau Djuna.

Până să-și vadă visul cu ochii și să practice meseria de bioenergoterapeut, Lidia Fecioru a fost coafeză, a lucrat în bibliotecă, a fost secretară la o editură, director la Casa de Cultură și medic legist.

În 1991, viața ei avea să se schimbe radical. S-a mutat în România, mai întâi la Iași și apoi în București.

Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva.

Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut acolo că de trei vieți încoace mă ocup cu asta.

Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu”, a declarat Lidia Fecioru conform ciao.ro.

Îndrăgita vedetă a Antenei 3 a trecut prin situații grele și pe plan personal după ce s-a căsătorit la 18 ani.

Din păcate, a fost nevoită să se despartă repede. Deja însărcinată când a decis să-și unească destinele cu alesul inimiis ale, ea a aflat chiar în ziua nunții despre o altă femeie.

„Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine.

A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat”, a povestit Lidia Fecioru conform sursei citate.

Aceasta s-a ocupat singură de creșterea copilului, pentru că părinții ei nu au fost de acord cu decizia ei de a se despărți de soț.

 

Hits: 3

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close