Serialul „Vlad” a ajuns la final. Olimpia Melinte a dezvăluit cel mai marcant moment din timpul filmărilor

Olimpia Melinte, în vârstă de 35 de ani, a făcut senzație în serialul „Vlad”, cu rolul Elizei, actrița ajungând rapid la inima admiratorilor. Însă, vedeta a avut parte și de multe critici, din cauza rolului său.

Serialul „Vlad” de la Pro TV este aproape de final, iar săptămâna viitoare se difuzează ultimul episod. Olimpia a dezvăluit care a fost cel mai greu moment de la filmări.

„Greu de zis… au fost niște ani cu tot felul de experiențe, cu zile pline de emoții și perioade de isterie când timpul era prea scurt și vremea sau vremurile nu țineau cu noi.

17361546101559799966848325071752198136921022nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 Pentru mine marcant a fost primul sezon, când l-am pierdut pe tata, chiar la început de proiect și toată lumea interioară mi-a fost dată peste cap.

 După acest moment mi-am regăsit cu greu echilibrul și tare de ajutor mi-a fost echipa, oamenii care m-au susținut pas cu pas pentru a nu mă prăbuși complet.

Apoi lansarea serialului și faptul că lumea a început să aibă reacții foarte diverse când mă vede, de la iubire la ură, la admirație. A fost un carusel care ne-a purtat printr-un amalgam de emoții și din care am coborât cu toții transformați în ceea ce suntem azi”, a povestit Olimpia Melinte pentru Unica.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro