Clik Aici!
caracaldiicotdincaEvenimentGheorghe Dincărechizitoriu

Sexualitatea lui Dincă, piesa de rezistență motivațională a rechizitoriului procurorilor

Este greu de reprodus pasaje întregi despre episoadele sexuale la care le-a supus Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, în primul rând din respect pentru durerea părinților care-și plâng de luni de zile copilele. În al doilea rând, aceste descrieri nu au relevanță pentru că ele sunt, practic, fanteziile lui Dincă, neavând cum să fie probate. Judecătorii vor fi nevoiți să citească sute de pagini despre trăirile unui obsedat sexual, foarte potent, după cum au descoperit procurorii, și enervându-se, să-l condamne pe Dincă pentru viol și omor, chiar dacă nu s-a reușit obținerea unor probe solide care să demonstreze că victimele sunt moarte.

Fragmentul pe care îl reproducem arată că rechizitoriul procurorilor este o mare și lungă poveste despre un individ suspectat că ar fi criminal în serie, motivat să ucidă din cauza sexualității sale ”exacerbate”, după cum o apreciază cei 5 anchetatori. Chiar dacă este așa, ei nu au reușit să convingă și să demonstreze acest lucru.

Femeia neidentificată cu care ”Monstrul din Caracal” vroia să-și refacă viața

Scriu procurorii în prima parte a actului de acuzare, ca un preambul la atrocitățile care vor urma:

”În ultimii doi ani, respectiv 2017-2019, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a început să își materializeze dorința de a schimba acest mod de existență și a luat hotărârea să vândă casa și să se stabilească în altă zonă a țării, devenind din ce în ce mai interesat de ideea găsirii  unei femei de vârstă apropiată cu care să își refacă viața, departe de Caracal.

 În materializarea acestui demers, în luna octombrie 2017, inculpatul și-a achiziționat (fără a încunoștiința și ceilalți membri ai familiei), autoturismul marca RENAULT MEGANE, a postat anunț de vânzare a casei, și-a achiziționat un laptop pe care a efectuat căutări privind vânzarea de terenuri, construcția de case simple și bordeie, a apelat la o firmă specializată pentru confecționarea unor anunțuri matrimoniale – de tip flyer -pe care le-a postat în deplasările sale prin țară, în vederea găsirii persoanei potrivite:

 Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă și fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină. Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. Locuiesc la casă, în Caracal.– tel 0722.841.235“

Încercările sale de a stabili o relație de concubinaj au avut la bază tot premisa cumpărării cu bani a afecțiunii, așa cum reiese și din însemnările olografe identificate în locuința inculpatului din care reiese modul cum acesta încerca să stabilească o legătură cu o femeie (persoană rămasă neidentificată) prin oferirea sumei de 150 euro, destinată achiziționării de haine fetiței preșcolare a acesteia, instruind mama unde și cum să se vadă, iar apoi cum să rupă mărunt bilețelul respectiv, pentru că nu dorește să îi facă probleme în familie.

Cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice și a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate și convins de efectul stimulant al sexului oral, inculpatul DINCĂ GHEORGHE  a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale.

În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuțiile inițiate de inculpat se refereau preponderent la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condițiile și termenii doriți,  în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună”.

Hits: 9

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close