Clik Aici!
albabraconiercaiJustitie

Și caii se împușcă, nu-i așa? Doi braconieri au găsit răspunsul corect la poliție

Speriați de întuneric sau de alura celor doi cai, braconierii i-au împușcat fără nici o reținere, după care i-au îngropat și au mascat locul cu vegetație. Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Alba, evenimentul a fost sesizat de stăpânul celor doi cai, pe 23 aprilie.

„La data de 23 aprilie, în urma unei sesizări făcută de o persoană din comuna Lupşa cu privire la faptul că i-au fost împuşcaţi doi cai, o echipă de cercetare, formată din poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase şi criminalişti, sprijiniţi de poliţiştii din Baia de Arieş şi Lupşa, s-au deplasat în zonă, pentru investigaţii şi identificarea persoanelor implicate”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări s-a stabilit că cei doi braconieri au ieșit la o partidă ilegală de vânătoare, în noaptea de 21 spre 22 aprilie. Din cauza întunericului sau de teamă, cei doi au confundat caii cu animalele sălbatice și le-au luat la țintă.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în perioada 21-22 aprilie, pe timp de noapte, doi bărbaţi de 40 şi 21 de ani, din comuna Lupşa, ar fi participat la o partidă ilegală de vânătoare, împrejurare în care ar fi împuşcat cele două animale, acestea fiind, probabil, confundate cu vânat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Hits: 3

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close