Clik Aici!
EntertainmentMonden

Simona Gherghe, despre eforturile pe care părinții le fac pentru copiii lor. “Fericirea lor nu e acolo”

„Alergăm de dimineață până seara, pentru ei, uneori ne luăm și joburi suplimentare, tot pentru ei. Să-i trimitem la o grădiniță mai bună, la o școală mai performanță. Și la cursuri de înot. Și la tenis. Și la engleză. Și cine mai știe pe unde… Dar, de cele mai multe ori, fericirea lor nu e acolo.

E în fiecare clipă în care le suntem alături, la joacă. E în povestea pe care le-o citim seara. În fiecare îmbrățișare. Fericirea lor e într-un singur balon de săpun. Ei, de fapt, vor atât de puțin de la noi… #anageorgia #vladioan #family #mamadedoi #parenting #children #happiness #simonagherghe”, a scris vedeta de televiziune în mediul online.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care apare fiica sa, Ana Georgia.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta  s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan SăndulescuÎn aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel care a primit numele Vlad Ioan.


Citește și:

La 24 de ani, un maramureșean vrea să candideze la primărie și să schimbe destinul orașului natal: „Rămân în țară orice s-ar întâmpla”. Tânărul candidat promite „în primul rând, apă potabilă și drumuri”

Citește mai multe despre Simona Gherghe pe Libertatea.Hits: 14

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close