Clik Aici!
ŞtiriStiri Romania

Simona Halep soseşte în România astăzi, la ora 17.00, pe Aeroportul Otopeni

Ministerul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, a dat detalii despre când va ajunge Simona Halep în România după ce a câștigat titlul de la Wimbledon.

„Cu siguranță că îi vom face o primire așa cum îi stă foarte bine unei mari campioane a lumii pe aeroport. O s-o aștept pe Simona Halep la aeroport, când va sosi mâine. Din informațiile pe care le dețin, ea va sosi mâine”, a spus ministrul, duminică, pentru Antena 3.

De asemenea, Constantin Bogdan Matei a mai spus că împreună cu Simona Halep va dezvolta tenisul românesc.

„Ea e un model pentru tinerii noștri și împreună putem dezvolta proiecte pentru tinerii noștri. După cum bine știți, tenisul este un sport costisitor. Pentru noi ar fi o mare onoare ca Simona să fie consilier onorific în ministerul nostru și, de ce nu, am fi tare încântați și bucuroși să fie în echipa noastră”, a mai spus ministrul Tineretului și Sportului.

Simona Halep a făcut istorie și a câștigat, sâmbătă, finala feminină de la Wimbledon, contra americancei Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Foto: HEPTA


FOTO | Simona Halep, apariție de senzație la Wimbledon, într-o rochie de gală. Sportiva se bucură deja de privilegiile All England Club


Citește mai multe despre Simona Halep și Wimbledon pe Libertatea.Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close