Clik Aici!
Stiri Romania

Simona Halep soseşte în România astăzi, la ora 17.00, pe Aeroportul Otopeni

Ministerul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, a dat detalii despre când va ajunge Simona Halep în România după ce a câștigat titlul de la Wimbledon.

„Cu siguranță că îi vom face o primire așa cum îi stă foarte bine unei mari campioane a lumii pe aeroport. O s-o aștept pe Simona Halep la aeroport, când va sosi mâine. Din informațiile pe care le dețin, ea va sosi mâine”, a spus ministrul, duminică, pentru Antena 3.

De asemenea, Constantin Bogdan Matei a mai spus că împreună cu Simona Halep va dezvolta tenisul românesc.

„Ea e un model pentru tinerii noștri și împreună putem dezvolta proiecte pentru tinerii noștri. După cum bine știți, tenisul este un sport costisitor. Pentru noi ar fi o mare onoare ca Simona să fie consilier onorific în ministerul nostru și, de ce nu, am fi tare încântați și bucuroși să fie în echipa noastră”, a mai spus ministrul Tineretului și Sportului.

Simona Halep a făcut istorie și a câștigat, sâmbătă, finala feminină de la Wimbledon, contra americancei Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Foto: HEPTA


FOTO | Simona Halep, apariție de senzație la Wimbledon, într-o rochie de gală. Sportiva se bucură deja de privilegiile All England Club


Citește mai multe despre Simona Halep și Wimbledon pe Libertatea.Hits: 16

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close