Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Sindy a fost eliminată de la „Survivor România”. „Am avut o presimțire”

Sindy a părăsit competiția „Survivor România”, în ediția de duminică seară, când la consiliu, prezentatorul TV a anunțat că aceasta a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

După ce Maria Chițu, Albert Oprea și Andrei Dascălu au ieșit favoriții publicului în această săptămână la „Survivor România”, Sindy, Sorin Pușcașu și Marius Crăciun au intrat automat în cursa pentru eliminare.

Sindy speră că cel care va câștiga Survivor România va fi un membru al echipei albastre. „Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la «Survivor».

Sunt bucuroasă că am reușit să ajung până aici, mi-am dorit
mult să ajung la această competiție.

O să plec cu capul sus. Nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu am nicio problemă.

Câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Mi-a plăcut, a fost frumos.  Mă duc acasă la ai mei, oricum mă așteaptă. Am primit acel video și au spus că mă așteaptă, au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică.

Nimic nu e mai important decât familia pentru mine, mă gândeam că pot să stau mai mult timp departe de familia mea..

Chiar înainte să vin le-am spus părinților că m-aș muta într-un loc exotic, dar aici am realizat că nu a m-aș muta nici măcar din oraș, să nu-i pot îmbrățișa, să vorbim doar la telefon e nimic. O să apreciez totul mult mai mult când ajung acasă”, a spus Sindy înainte să-și ia rămas bun de la colegi.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close