Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Sindy de la „Survivor România”, declarații despre problemele de sănătate. „Am pierdut 15 kilograme”

Sindy a fost una dintre cele mai puternice concurente de la „Survivor România”. Din păcate, în ediția difuzată de Paște, Războinica a fost eliminată din competiție.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, tânăra a vorbit pentru revista VIVA! despre cea mai grea perioadă din viața ei.

„Perioada când am avut două operații, în urmă cu doi ani. M-a afectat și fizic, și psihic, am pierdut 15 kilograme, nu puteam să mănânc, o lună am stat internată în spital.

Avem dureri abdominale foarte mari, doctorii nu știau ce problemă am. Se inflamase apendicele, am făcut peritonită și a fost complicat. După o lună, aveam din nou dureri, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia.

Am avut o presimțire că nu este acest diagnostic, nu am fost la operație, am mai fost la un medic, care a descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație.

A urmat o altă operație, am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic date de un medic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie. Nici nu puteam să mă mai uit în oglindă, ajunsesem la 45 de kilograme la 1,65 m”, a declarat Sindy pentru revista VIVA!

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close