Sophia Loren, apariție strălucitoare la 87 de ani, la o gală din Los Angeles. Nu renunță la rochiile decoltate și nici la machiaj

Lecție de eleganță la 87 de ani! Pe 25 septembrie, în urmă cu doar câteva zile, celebra Sophia Loren și-a făcut apariția pe covorul roșu la o gală ce a avut loc în Los Angeles. Diva a făcut furori cu ținuta sa rafinată, fotografii au surprins una dintre cele strălucitoare apariții ale actriței din ultima vreme.

Sophia Loren a arătat încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile. Aceasta a participat la o gală organizată la Academy Museum of Motion Pictures, din Los Angeles. Nu a mers singură la eveniment, ci a fost însoțită de fiul ei, de celebrul regizor Eduardo Ponti.

Imediat cum a pășit pe covorul roșu, toate aparatele de fotografiat s-au îndreptat către diva în vârstă de 87 de ani. Îmbrăcată într-o rochie lungă, decoltată, strălucitoare și aurie, Sophia Loren i-a salutat pe toți cei prezenți.

Actrița nu a renunțat nici acum la tocuri, poartă pantofi eleganți. Cu părul proaspăt vopsit și atent aranjat, cu ochii conturați cu creion negru și buze nude, Sophia Loren a demonstrat încă o dată cât de elegantă și rafinată este.

În cadrul galei care a avut loc la Muzeul Academiei de Film, Sophia Loren a fost distinsă cu Visionary Award.

Foto: EPA, Hepta

Hits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro