Clik Aici!
Cobiod-19dezinfectieInternationalpulverizare aerianăspania

Spania trimite avioane militare împotriva Covid-19!

Ordinul a fost publicat în Boletín Oficial del Estado, gazeta oficială a țării, și „autorizează unitățile NBQ (nucleare, biologice și chimice) ale Forțelor Armate și UME să utilizeze biocide autorizate de Ministerul Sănătății în eforturile de dezinfectare care se fac pentru a face față crizei de sănătate cauzate de noul coronavirus „.

Conform ordinului, „cele mai eficiente tehnici de dezinfectare sunt utilizarea mijloacelor aeriene, deoarece prin ele, cu tehnici de nebulizare, termonebulizare și micronebulizare, toate suprafețele sunt atinse rapid, evitând dependența de aplicarea manuală, care este mai lentă și nu ajunge pe toate suprafețele, deoarece există obstacole care împiedică atingerea lor „.

Ordinul afirmă că misiunile de „dezinfectare aeriană” vor fi efectuate „în mod regulat”, atât timp cât pandemia continuă să facă raaii în țară.

Vineri, Spania a raportat 5.252 de noi infecții, cel mai îngrijorător salt de mai bine de o săptămână, Vineri se înregistrau 184.948 cazuri, cu 19.478 decese. Creșterea cazurilor ar putea sugera că aplatizarea curbei prin măsuri stricte de distanțare socială nu funcționează, de aceea guvernul vrea să folosescă și aviația militară pentru misiuni de pulverizare cu dezinfectant.

La Razón News a declarat că cel de-al 43-lea grup al Forțelor Aeriene va folosi avioane Canadair CL-415, care vor fi echipate cu pulverizatoare speciale pentru a crea un flux uniform de dezinfectant.

Spania folosește, de asemenea, drone  și roboți la sol pentru a pulveriza dezinfectanții la nivelul străzii. Metode a fost folosită. încă de la sfârșitul lunii ianuarie, și în  China, care a folosit drone pentru a pulveriza dezinfectanți pe străzi. Și în Rusia, la Celiabinsk, ininerii ruși au transformat un motor de avion în așa fel încât acesta să poate pulveriza dezinfectant pe străzi.

 

 

 

 

 

 

Hits: 3

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close