Clik Aici!
EVZ SpecialHristosinviereapasteleReligie

Suntem! Natura toată miroase a Înviere

În zilele noastre, este dificil să transpunem în cuvinte valoarea și măreția Învierii deoarece a dispărut credința că suntem chemați la o existență dincolo de fire, mai presus de banalitatea realității materiale. Cu adevărat există lucruri în viața noastră care înving rațiunea, topindu-i rădăcinile în cel mai frumos avânt al trăirilor umane.

Altfel, cum s-ar explica năzuința continuă a ființei umane de a găsi iubire, împlinire, de a-și descoperi sensul pe Pământ? Credeți că ne-am născut doar ca să petrecem un timp măsurabil pe o planetă situată într-un univers infinit, ca mai apoi să încheiem circuitul biologic așa cum toate viețuitoarele o fac, murind? De sute de ani se chinuie omul să evolueze, trecând prin nenumărate curente socio-politice și culturale în speranța de a făuri o lume ideală cu un țel concret, palpabil.

A trecut printr-o Renaștere, a trecut prin revoluții religioase și științifice, a trecut prin două războaie mondiale și a văzut cum funcționează ideologiile, atât de dreapta, cât și de stânga. Mult i-a fost dat omului să vadă de-a lungul timpului și cu toate acestea, nu a înțeles nimic. Istoria se repetă.

Omul este cel care i-a dat dreptul istoriei la o existență ciclică. Din păcate, Adevărul a venit o dată pe pământ, însă puțini oameni l-au putut pătrunde. De aceea, majoritatea lumii încă se află într-o devastatoare căutare după sens, neștiind că Sensul nu este nici mai departe, nici mai aproape, decât în propriile noastre inimi. Acolo unde stă și luminează Dumnezeu!


Hits: 6

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close