Clik Aici!
EntertainmentMonden

Surpriză Pentru Andreea Berecleanu Pe Aeroportul Din Londra. “Cuvintele Simple, Venite Din Suflet, Ale Unui Om Necunoscut, Plecat Să Muncească în Anglia”

Vedeta a fost recunoscută în aeroport de un român aflat la muncă în Anglia. Discuția cu aceasta a impresionat-o pe prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1.

„Întoarcere de la Londra, weekendul trecut, pe aeroport. Așteptam îmbarcarea, uitându-mă pe telefon. Cineva lângă mine, la vreo 2 scaune distanță, un bărbat, vorbea pe facetime cu soția. La un moment dat, aud frânturi din conversație, fără să vreau. “Cred că am recunoscut pe cineva. E lângă mine. Îți arăt și tu îmi spui dacă am dreptate. Dar sigur am, îți scriu pe whatsapp”. Nu știu răspunsul doamnei, dar mă trezesc cu o întrebare din partea bărbatului de lângă mine.

“Mă scuzați că vă deranjez, îi spuneam soției, dar nu sunt sigur. Sunteți dumneavoastră sau fiica?” Am fost uluită de întrebare, măgulită, dar și fâstâcită. Nici nu știam ce să răspund. Am zâmbit larg și am spus: “Sunt și fiică, asta e sigur. Fiica mamei mele. Dar sunt și mamă, a fiicei mele. Deci, da, sunt mamă!”. Conversația continuă: “Știam eu, m-am gândit că sunteți doamnă Berecleanu, doar că aveți obrazul atât de fîn…”. Am mulțumit, am salutat soția de pe facetime și le-am urat succes și spor în viață. El a adăugat: ”Vă urmărim mereu, și pe rețele, pe Fb, sunteți preferata noastră, dv și doamna Oana Cantacuzino!” “Cuzino”, adaug eu, cu drag, fără a încerca să-i “corectez” bucuria și entuziasmul. “Exact, așa e! Oana Cuzino și dv.! Femei cu multă eleganță.”

Alyssa a furat cardul părinților ei. Șocant ce a plătit cu el. Părinții au depus plângere împotriva ei

Recomandări

Alyssa a furat cardul părinților ei. Șocant ce a plătit cu el. Părinții au depus plângere împotriva ei

I-am mulțumit încă o dată și am plecat spre avion. Cu gândul la ale mele dar și la cuvintele simple, venite din suflet, ale unui om necunoscut, un telespectator, plecat să muncească în Anglia. Iată cât de multă nevoie au românii noștri plecați să țină legătura cu țara, sub orice formă, să afle ce se întâmplă, există viață mai bună, se pot întoarce? Sau măcar să întâlnească pe cineva drag, le mai alină dorul. Dragi români din diaspora, indiferent de ce hotărâți împreună cu familiile voastre și în ce colț al lumii vă aflați, vă doresc să fiți fericiți, sănătoși, mândri, puternici! Să aveți noroc! ???”, a povestit vedeta pe contul său de socializare.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.

Citeşte şi:

Andreea Berecleanu își aniversează fiul. „Să fii deștept fără să iei neapărat premii”

Ce spune Andreea Berecleanu la 9 ani de când prezintă principalul jurnal de știri de la Antena 1

Mesajul Andreei Berecleanu de ziua de naștere a mamei sale. „Viața e lungă, ne rugăm să-ți fie ușor și bine”

Dinu, despre accidentul provocat de Mario: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 €. Să meargă cu metroul!”

GSP.RO

Dinu, despre accidentul provocat de Mario: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 €. Să meargă cu metroul!”


Horoscop 12 septembrie 2019. Zodia care are probleme cu prietenii din cauza banilor

HOROSCOP

Horoscop 12 septembrie 2019. Zodia care are probleme cu prietenii din cauza banilor

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 13

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close