Clik Aici!
coronavirusEvenimentPimenspitalstare

Sute de mii de credincioși așteaptă această veste. În ce stare se află ÎPS Pimen?!

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a mărturisit că starea de sănătate a ÎPS Pimen s-a stabilizat și că toată lumea se roagă pentru el.

„Starea lui de sănătate este momentan una relativ bună și sperăm ca Dumnezeu, prin ajutorul medicilor care îl îngrijesc, să îl ajute să se întoarcă vindecat acasă”, a declarat Vasile Bănescu.

Vasile Bănescu a mai spus că cele mai recente vești de la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” București, unde ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, este internat încă de luni seară, după ce a fost confirmat cu COVID-19, indică „o stabilizare progresivă a evoluției sănătății Arhiepiscopului Pimen și revenirea anumitor rezultate ale analizelor medicale la valorile normale”. Arhiepiscopul Pimen este nu doar pe mâinile unor medici specialiști extraordinari, cărora le mulțumim în mod constant, ci și în mâna mereu ocrotitoare a lui Dumnezeu, căruia ne rugăm pentru însănătoșirea sa”, a mai completat acesta.


ÎPS Pimen a fost transferat în seara zilei de luni, 20 aprilie, la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. După ce ÎPS Pimen a fost testat pozitiv cu coronavirus au fost efectuate teste pentru depistarea COVID-19 și în cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close