Clik Aici!
Stiri Romania

Tâlharul Care A Jefuit O Casă De Schimb Din Oradea A Fost Prins De Casier

De
Mihai Niculescu,

Individul a amenințat casierul unei case de schimb valutar cu un spray iritant, sâmbătă seară, și a dispărut cu toți banii din seif, peste 110.000 lei. A fugit apoi pe Calea Borșului cu prada, dar nu a reușit să ajungă prea departe. Casierul, un orădean în vârstă de 37 ani, a ieşit imediat după el şi, cu ajutorul unor oameni aflaţi în apropiere, l-au prins și i-au aplicat o „corecţie” serioasă înainte de sosirea poliţiştilor, relatează ebihoreanul.ro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, individul a intrat în incinta casei de schimb valutar forţând uşa de acces, l-a agresat pe angajat şi a luat din seiful firmei 110.800 lei şi 250 euro, după care a fugit.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Individul nu a fost reţinut imediat. Inițial, el a fost transportat la spital, unde a rămas internat până luni, când a fost preluat de polițiști. O zi mai târziu, bărbatul, care se numeşte Lakatos Suraj (foto), a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Apoi a ajuns în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzaţia de tâlhărie calificată.

Sursa foto: ebihoreanul.ro

Umilință supremă! Reacția unui bărbat când își vede soția că se sărută pasional cu altul. VIDEO

GSP.RO

Umilință supremă! Reacția unui bărbat când își vede soția că se sărută pasional cu altul. VIDEO


Horoscop 3 octombrie. O zodie o ia de la zero, cu mult curaj și determinare

HOROSCOP

Horoscop 3 octombrie. O zodie o ia de la zero, cu mult curaj și determinare

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 14

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close