Clik Aici!
ArhivaCristoiuctp

Topurile anului 2019. Bătălie dură între Cristian Tudor Popescu și Ion Cristoiu. Votează ziaristul preferat!

Unul din topurile care suscită cel mai mult interes este cel dedicat jurnaliștilor.

Și anul acesta se dă o luptă pentru locul întâi, între Cristian Tudor Popescu, vedeta care apare la Digi 24 și ProTv și Ion Cristoiu, editorialistul evz.ro, care este invitat la cealaltă parte a presei, România TV, TVR, Antena 3.

Alături de ei apar toate celelalte vedete ale mass-media: Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Dan Andronic, Silviu Mănăstire, Mirel Curea.

În aceleași topuri veți putea alege personalitatea politică a anului, dar și lucrurile care v-au enervat cel mai mult. Veți putea vota cel mai slab politician, dar și personalitatea non-politică.

Votați topurile anului 2019, doar pe EvZ.ro. Cel mai bun și cel mai slab politician, personalitatea non-politică a anului, evenimentele cele mai importante și cele mai enervante, jurnaliștii.

(function(t,e,s,n){var o,a,c;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(n)||(o=e.getElementsByTagName(s),a=o[o.length-1],c=e.createElement(s),c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.id=n,c.src=[“https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/tRaiETqnLgj758hTBazgd50GOK3FiYbnfn2ShfNujCV8ngTayOjHgdxGOKnPzDQ3.js”].join(“”),a.parentNode.insertBefore(c,a))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”); 

 

 

Hits: 10

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close