Clik Aici!
blocBucurestibunicuta traficantabutic ilegalFapt diverspolitia localapufuletitrafic

Traficanta de pufuleți de la etajul 9 a pus pe jar polițiștii

Oamenii legii au descoperit că aceasta nu avea autorizație. Altfel spus, făcea trafic cu pufuleți, conserve, țigări și sucuri carbogazoase. Poliția Locală a Municipiului București (PLMB) a intervenit, miercuri, în forță.

”O femeie de 73 de ani a patentat un nou stil de antreprenoriat: buticul „la înățime”. La etajul 9 al unui bloc din Capitală, doamna transformase un apartament în magazin cu de toate. Dar fără vreo autorizație de funcționare.

În spaţiul respectiv „șefa de la 9” – așa cum e cunoscută printre vecini – îşi amenajase tehnic zonele de produse: la intrare: țigările, în baie: pufuleții, în camera mare: conservele și detergenții. Lucra și după un program: între 7.00 și 21.00. Afișat, mare, pe uşa de fier. De ceva timp își modernizase afacerea – „trăgea la xerox””, transmit oamenii legii.

Deși vecinii erau ”clienții casei”, tot ei au deconspirat afacerea. Vecinii au reclamat că buticul era la un pas să se transforme în bar. „Cei care vin aici consumă băuturi alcoolice, fumează, iar resturile de țigări, de multe ori aprinse, sunt aruncate pe jos (…) ne-au dat foc la covorașele de la ușă”, se susține în reclamația primită de către D.G.P.L.C.M.B. din partea vecinilor.

Potrivit acestora, persoana reclamata este una dificilă – „nu se poate discuta cu ea, este și recalcitrantă: țipă și blesteamă”. În plus, spun oamenii, produsele de panificație care sunt comercializate în magazin sunt aduse de către persoane neîngrijite, în sacoșe murdare și depozitate în „cutii infecte”.

În urma sesizării, un echipaj mixt format din polițiști locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului București şi ai Poliției Locale sector 4 s-a deplasat la adresa indicată și a luat legătura cu reprezentantul legal al societății comerciale.

În urma verificărilor, polițiști au constatat că din documentația prezentată de către bunicuța de 73 de ani lipseau actele de înregistrare sanitară, avizul de funcționare emis de către autoritatea locală precum și acordul asociației de proprietari cu privire la funcționarea magazinului alimentar.

Sursa: Facebook / Poliția Locală București

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close