Tratativele continuă: Condiția pe care o pune Ladislau Boloni pentru a semna contractul de selecționer

Ladislau Boloni, 68 de ani, nu a semnat încă cu FRF contractul de selecționer, susțin surse citate de Gazeta Sporturilor. Tehnicianul negociază componența staff-ului său și insistă să-și aducă fostul preparator de la Antwerp, pe Peter Catteeuw, recunoscut pentru modul în care sintetizează și interpretează datele despre jucători.

După două zile de tratative, Boloni a dat o fugă până acasă, la Târgu Mureș, unde a și petrecut acolo weekendul, dar și-a prelungit șederea și luni, astfel că nu s-a mai întâlnit cu cei directorul tehnic Mihai Stoichiță și cu Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Surse din lumea fotbalului susțin că negocierile s-au împotmolit, dar că tratativele vor continua începând de marți. Acum s-a purtat discuții pe marginea staff-ului pe care Boloni îl vrea la națională.

Loți ține să aducă un preparator fizic din Belgia, pe Peter Catteeuw, 38 de ani, cu care a mai lucrat în perioada în care a pregătit-o pe Antwerp, între 2017și 2020.

Doctor în pregătire fizică, Catteeuw a mai lucrat și la Genk, iar de la începutul anului trecut este Performance Manager la Antwerp. Este genul de preparator capabil să gestioneze, să sintetizeze și să transmită foarte repede și clar toate datele despre jucători.

Federalii ar propune soluții din țară, încercând să evite cheltuieli suplimentare. De altfel, i-au recomandat lșui Boloni ca unul dintre secunzi să fie Florin Constantinovici, care i-a fost colaborator lui Mirel Rădoi și la lotul U21, dar și la naționala mare. 

Constantinovici este unul dintre cei mai vechi angajați de la FRF, el ocupând diverse funcții din 2004 până în prezent.

Boloni a sosit joi, 6 ianuarie, în România și, de atunci, negociază preluarea naționalei României.

Foto: Hepta

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro