Clik Aici!
corovavirusEvenimenttrump

Trump e liniștit în privința coronavirusului! „O să dispară, trebuie să rămânem liniștiți”

„Este un lucru pe care aș fi dispus să îl fac, dar am vorbit cu medicul de la Casa Albă, el a spus că nu există niciun motiv să o facă, niciun simptom, nimic”, a spus președintele american după o întâlnire cu aleșii republicani din Congres.

Doi politicieni republicani care sunt  apropiați de președinte și viitorul șef de personal al lui Donald Trump s-au izolat voluntar începând de luni, după ce au fost expuși la virus.

Unul dintre ei, Matt Gaetz a anunțat marți pe Twitter că rezultatul testului său de la Covid-19 este negativ. Cu toate acestea, va rămâne în carantină până joi. Matt Gaetz a călătorit în avionul prezidențial Air Force One luni, după ce a fost expus la noul coronavirus la o conferință de la Washington la sfârșitul lunii februarie.

Dacă Donald Trump a rămas evaziv cu privire la măsurile prin care vrea sprijine economia americană amenințată de epidemie, liderul de la Casa Albă e optimist în ceea ce privește coronavirusul: „O să dispară, trebuie doar să rămânem liniștiți”, a declarat el, salutând „munca foarte bună” făcută de echipa condusă de vicepreședintele Mike Pence .

 

Hits: 7

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close