Un celebru vlogger francez face senzație cu o melodie cântată în română. Ce hit a folosit ca inspirație

Squezzie, unul dintre cei mai cunoscuți vloggereri din Franța, a postat zilele trecute o melodie realizată împreună cu prietenii săi în stilul celor din anii 2000 și inspirată din hit-ul „Dragostea din Tei” a grupului O-Zone. Cu versuri în limba română, cântecul a adunat deja peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube, iar CD-ul cu single-ul a fost vândut în aproape 40.000 de exemplare, toate în primele 48 de ore, informează RFI.

Intitulată „Time Time”, melodia – care pare o parodie de la versuri până la videoclip – vorbeşte despre fericirea de a mânca un pepene fără sâmburi și despre călătoria în timp.

Pe lângă milioanele de vizualizări adunate pe YouTube, „Time Time” este cea mai ascultată melodie pe platforma Spotify în Franţa şi e pe locul 2 pe platforma Deezer în România.

Squezzie, pe numele său adevărat Lucas Hauchard, este din 2019 vloggerul francofon cel mai urmărit din lume.

Tânărul de doar 25 de ani are peste 16 milioane de abonaţi la canalul său de YouTube și a devenit celebru cu clipuri umoristice, video-uri cu reacţii la diverse teme de actualitate, dar şi clipurile muzicale compuse cu prieteni.

Însă a dat lovitura cu ultima producție muzicală, cântată în română alături de alți doi prieteni. Cei trei francezi au luat lecții de limba română pentru versurile din „Time Time” de la o română pe nume Anca.

Ce-i drept, melodia are doar trei minute și jumătate, iar cuvintele auzite în melodie nu sunt foarte complicate.

Hitul a luat naștere la începutul lunii noiembrie, când Squezzie a reunit 6 pasionaţi de muzică, grupați în două echipe, şi le-a propus să creeze în doar 3 zile un hit în stilul anilor 2000.

Primul grup de muzicieni, botezat „Ambiance Skandal” a resuscitat o melodie hip hop franceză, iar Squeezie, împreună cu Myd şi Krono, reuniţi în formaţia botezată „Trei Degete”, au scos o piesă inspirată de celebra „Dragostea din Tei” a grupului O-Zone.

Toţi banii strânși de pe urma comercializării celor două melodii vor intra în contul unei asociaţii de caritate.

Grupul Trei Degete, din care face deci parte şi vlogger-ul Squeezie, promite un turneu şi interviuri, inclusiv în limba română.

Foto: Captură Video Youtube

Hits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro