Clik Aici!
coronaCovidFapt diversgemeniindiaPreeti Verma

Un cuplu și-a numit gemenii nou-născuți „Corona” și „Covid” 

„Nașterea s-a întâmplat după ce ne-am confruntat cu mai multe dificultăți și, prin urmare, soțul meu și cu mine am vrut să facem ziua memorabilă”, a declarat pentru Agenția de presă India, Preeti Verma, mama în vârstă de 27 de ani a gemenilor, notează dailysabah.

Într-un interviu telefonic, părinţii gemenilor au declarat că numele acestora le vor aminti de greutăţile cu care s-au confruntat înainte de naşterea micuţilor.

Mama gemenilor, Preeti Verma, a povestit că nu a avut parte de niciun ajutor, deoarece membrii familiei nu au putut ajunge la Raipur din cauza restricţiilor de circulaţie.

„În contextul în care circulaţia maşinilor era oprită, am ajuns amândoi la spital târziu, în noapte, după multă suferinţă. De vreme ce naşterea a avut loc după dificultăţi aşa de mari, am dorit ca numele să fie memorabile şi unice”, a mai spus mama, făcând aluzie la faptul că personalul spitalului i-a dat această idee. Cuplul a povestit că există o anumită presiune din partea bătrânilor familiei să schimbe numele gemenilor.

Blocarea în India a dus la suspendarea trenurilor și a serviciilor aeriene și a ținut în mod eficient 1,3 miliarde de indieni acasă în afară de ieşirile în locuri precum piețe sau farmacii.

India are în prezent 2.909 cazuri confirmate de coronavirus în toată țara, inclusiv 68 de decese.

Numărul total de cazuri cunoscute în India este mic în comparație cu Statele Unite, Italia și China, dar experții în domeniul sănătății spun că India ar putea fi la câteva săptămâni de o creștere uriașă care ar putea copleși sistemul de sănătate public deja cu probleme.

Hits: 3

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close