Clik Aici!
Stiri Romania

Un elev de liceu din Vâlcea a violat în mod repetat un băiețel din clasa I

Copilul le-a spus părinților ce a pățit la școală, iar aceștia au alertat imediat conducerea liceului și poliția, a informat voceavalcii.ro.

„Un elev de liceu a violat în toaleta din școala veche, în care se află ciclul primar, un elev de la clasa întâi în repetate rânduri, aproape două săptămâni.

Incidentul a fost raportat directoarelor liceului George Țărnea, Iacob Ramona și Ciocan Simona, fără ca acestea să analizeze cazul, ba mai mult, ignorând total situația.

Poliției au raportat cazul și poliției locale, dar aceștia, împreună cu directoarele, au încercat să mușamalizeze situația, rugând părinții să lase situația moartă, invocând faptul că vor râde colegii de fiul lor abuzat”, susțin apropiați ai familiei.

Reprezentanţii Poliţiei susţin că au fost sesizaţi şi în prezent se fac cercetări în acest caz de corupere sexuală a minorilor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă între 2 şi 5 ani de închisoare.


VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Citește mai multe despre abuz, liceu și Rm. Vâlcea pe Libertatea.Hits: 19

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close