Clik Aici!
Stiri Externe

Un Italian A Incendiat Casa Unui Român: „Vreau Să Curăț Orașul De Străini!”

Piromanul a fost arestat pe 4 septembrie, a informat rotalianul.com.

Carabinierii din Bagna Calabra au primit în cursul după-amiezii de miercuri un apel din partea unei localnice care semnala un scandal pe via Garibaldi din localitate.

Oamenii legii au descoperit că un italian a avut o discuție aprinsă cu un cetățean român, iar scandalul a degenerat în violență fizică.

După o scurtă încăierare cu românul nostru, agresorul a dat buzna în locuința acestuia, a provocat un incendiu și a fugit.

Atacatorul a fost blocat apoi de carabinieri în apropierea casei pe care a incendiat-o. Acesta se afla în stare evidentă de ebrietate și s-a declarat ca fiind un „fascist extrem”, spunând totodată că vrea „să curețe orașul de străini”.

Ulterioare verificări ale militarilor, prin mărturia victimei, a vecinilor sau alte persoane prezente, dar și prin verificare imaginilor de pe camerele video de supraveghere, s-a constatat că bărbatul blocat este într-adevăr responsabil de incendiu.

Acesta a fost identificat ca fiind un cetățean italian în vârstă de 37 de ani pe nume Daniele Codina, care are mai multe antecedente penale la cazier.

Codina a fost pus sub arest la domiciliu pentru provocarea de daune prin incendiere, în așteptarea unei sentințe din partea judecătorului cu privire la fapta sa.


Citeşte şi:

Procesul Colectiv, la o zi după premiera documentarului ”colectiv” la Festivalul de la Veneția. De zece luni sunt audiați supraviețuitorii. Nici un cuvânt despre corupție, nici un acuzat în sală

Incendiu de proporții în apropiere de stațiunea grecească Nea Makri

Un bărbat din Dâmbovița și-a incendiat casa și mașina în prezența familiei, iar apoi a fugit

Mesajul emoționant al unui fotbalist diagnosticat cu cancer la doar 26 de ani: „Nu mi-e ușor să scriu acest mesaj"

GSP.RO

Mesajul emoționant al unui fotbalist diagnosticat cu cancer la doar 26 de ani: „Nu mi-e ușor să scriu acest mesaj”

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 21

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close