Clik Aici!
StiriStiri Romania

Un student la Politehnică și-a ucis prietenul cu cinci lovituri de cuțit. Motivul crimei din Islaz, Teleorman

După ce au băut mai multe pahare la cârciuma “Dializa”, din Islaz, comuna aflată pe Dunărea, sudul județului Teleorman, doi tineri s-au luat la harță. Pentru că a refuzat să-i dea o țigară, un băiat de 20 de ani, student la Politehnică, a scos cuțitul și l-a ucis pe amicul său de 25 de ani cu cinci lovituri înfipte în piept, în zona inimii, scris Informația de Teleorman.

Moartea a survenit instantaneu iar echipajele de salvare solicitate să intervină nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul.

Ulterior, pentru a scăpa de arma albă, criminalul a aruncat cuțitul în toaletă, loc unde a și fost găsit de criminaliști.

Conform unor surse judiciare, ucigașul ar fi declarat că “mortul” îl șicana de vreo două săptămâni, din momentul în care a revenit din Germania și, de atunci, a început să umble cu cuțitul la el.

Mădălin R. a fost reținut de polițiști și dus la audieri, la sediul Poliției din Tr. Măgurele. Procurorii au cerut instanței de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comuna este cunscută pentru Proclamația de la Islaz, programul adoptat la 9 iunie 1848 de mișcarea revoluționară din Țara Românească după citirea sa de către Ion Heliade Rădulescu. La 11 iunie, sub presiunea maselor, domnitorul Gheorghe Bibescu a fost nevoit să accepte termenii proclamației și să recunoască guvernul revoluționar provizoriu.

Monumentul de la Islaz

Hits: 3

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close