Un suporter a fost jefuit pe stadion de tricoul primit de la fotbalistul francez Jules Kounde

Mai mulți indivizi au atacat, joi, un suporter pentru a-i fura tricoul pe care fanul îl primise de la fotbalistul Jules Kounde, la finalul meciului Franța – Belgia 3-2, disputat la Torino, Italia, în semifinalele Ligii Naţiunilor, informează lequipe.fr, citat de News.ro.

Suporterul echipei Franței a afişat în timpul partidei de la Torino o pancartă cu mesajul „Kounde, tricoul tău” şi un steag al echipei FC Sevillla pentru a-i cere fundaşului să-i dea tricoul.

Jules Kounde a observat pancarta și, la finalul meciului câștigat in extremis cu Belgia, a mers să-i ofere tânărului fan tricoul său.

Acesta n-a avut prea mult timp să se bucure de cadou. Un spectator a sărit pe tânăr și a încercat să-i smulgă tricoul pe care tocmai îl primise.

Agresorul și-a pus victima la pământ, apoi, cu ajutorul altor trei persoane, a reușit să-i fure fanului tricoul de la Jules Kounde

Cu toate că alți oameni din zonă au sărit să-l ajute pe tânărul fan, acesta n-a mai putut să recupereze tricoul primit în dar.

Ulterior, tricoul în cauză a fost văzut pe contul de Instagram a lui Mehdi YZ, un rapper din Marsilia. Imaginea respectivă nu mai este vizibilă în prezent.

„Este încă plin de sudoare, s-a muşcat pentru a-l avea. Nu mă acuzaţi, nu eu am fost cel care l-a muşcat… Îmi pare rău de belgianul care l-a prins şi căruia i-a fost furat. Nu sunt eu. Nu vreau să arăt cine este cel care l-a recuperat”, a spus Mehdi YZ, arătând tricoul.

FOTO: EPA

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro