Clik Aici!
Stiri Externe

Un turist a murit după erupția vulcanului Stromboli din Italia

Din primele informații, bărbatul care a murit era turist și voia să urce pe munte în momentul în care vulcanul a erupt, relatează Independent. Din primele informații, turistul a fost lovit de o piatră, conform unui salvator, care a precizat că o altă persoană a fost rănită.

Turiștii aflați pe plajele de pe insula Stromboli s-au aruncat în apa mării, în timp ce localnicii din satul Ginsotra s-au baricadat în case, notează agenția italiană Ansa.

Pe rețelele de socializare au fost publicate numeroase imagini și clipuri cu vulcanul care a erupt.

Cu o înălțime de 924 de metri, vulcanul activ de pe insula Stomboli este o destinație turistică populară. Excursioștii urcă deseori până în vârf pentru a admira craterul.

Potrivit Mediafax, serviciile de urgenţă au iniţiat operaţiunile de evacuare a insulei.

Vulcanul Stromboli este unul dintre cei mai activi vulcani de pe planetă, mai este cunoscut şi drept „Farul Mării Mediterane”.


Citește și:

Creierul unui jucător cu origini românești a salvat lumea hocheiului! Pe baza rezultatelor studiului asupra creierului lui Larry Zeidel, alți 146 de jucători din NHL care s-au ales cu leziuni cerebrale de pe urma carierei au obținut despăgubiri de 19.000.000 $

Citește mai multe despre Italia și vulcan pe Libertatea.Hits: 17

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close