Clik Aici!
Ştiri

USR şi PLUS Stabilesc, Duminică, Dacă Intră Sau Nu La Guvernare

De
Valentina Postelnicu,

Până acum, liderii USR au anunţat că vor sprijini un nou guvern în Parlament, dar că nu vor intra la guvernare.

„Soluția corectă este aceea să ne întoarcem la popor, după care vom intra la guvernare fără să clipim, pentru că alianța USR-PLUS este opțiunea pe care o are România. Ne asumăm să preluăm guvernarea după anticipate, imediat ce vom avea un rezultat care să arate o majoritate parlamentară.”, a declarat Dan Barna, recent.

„Duminică avem un prim comitet politic al Alianței, reunirea celor două birouri naționale. Se întâmplă pentru prima dată după alegerile interne pe care USR le-a avut în septembrie. Avem pe agendă și o discuție referitoare la modul în care ne vom poziționa politic după moțiunea de săptămâna viitoare”, a spus Dragoș Tudorache.

Întrebat dacă PLUS este de acord cu poziția USR, de a susține viitorul guvern în Parlament, dar fără a intra la guvernare, Tudorache a spus că PLUS preferă alegerile anticipate.

„Pentru noi, soluția preferată e a anticipatelor. Noi suntem pregătiți de guvernare, avem oamenii și avem programul cu care putem să ținem o guvernare, dar e nevoie de o majoritate guvernamentală sănătoasă. Dacă ajungem într-o situație politică în care e nevoie de un guvern care să ajute țara să treacă peste momentul dificil în care suntem acum, noi suntem pregătiți să susținem acel efort, indiferent din ce poziție va fi. Formula care se va găsi după moțiune trebuie discutată în primul rând în alianță, împreună cu colegii de la USR, și apoi cu președintele Iohannis”, a menţionat europarlamentarul USR-PLUS.

Citeşte şi:

La plajă în octombrie | 4 destinații europene unde nu se simte toamna

Video - O reporterita, agresată verbal pe stadion: „Arată-ne sânii!”. Replica elegantă a tinerei

GSP.RO

Video – O reporterita, agresată verbal pe stadion: „Arată-ne sânii!”. Replica elegantă a tinerei


Horoscop 5 octombrie. Una spune, alta face! Ce zodie o ia pe un drum periculos

HOROSCOP

Horoscop 5 octombrie. Una spune, alta face! Ce zodie o ia pe un drum periculos

Urmărește cel mai nou VIDEO

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close