Clik Aici!
cvfara facultateMass-mediamincinosnewsweek

Valuri de indignare în fața minciunilor din CV-ul lui (B)Orcan: ”Hoțul striga hoții”

”Observ că nu ne învățăm minte și nu vrem să înțelegem vorbele din popor ”hoțul strigă hoții”. De ceva ani buni încoace toți cei care strigă mai tare acuzându-i pe alții de diverse, încearca să-și disimuleze în acest fel propriile nemernicii. Nu dau exemple, sunt nenumărați astfel de inși, doar să privim cu atenție in jur”, scrie, pe Facebook. Delia Bogdan.

Și un fost ofițer care îl cunoaște pe jurnalist, Radu Tinu, punctează în același ton: ”Tipul derbedeului cu tupeu. Când mă gândesc la câte injurii îi aducea generalui Vlad imediat dupa deces”.

Sabin Borcan, după cum se numește în buletin directorul francizei românești a reputatei publicații internaționale Newsweek, s-a dovedit că nu a urmat nicio facultate. Nici de jurnalism, nici de alt fel. Acest detaliu nu ar constiui neapart o problemă dacă acesta nu au minți, de fiecare dată când e pus în situația de a-și etala CV-ul.

Extrem de virulent atunci când vine vorba de minciunile politicienilor, este el însuși, așa cum EVZ.ro a dovedit, un exemplu de mincinos. Investigația a scos la iveală modul în care Sabin (B)Orcan a mințit în legătură cu studiile sale. Sabin Borcan, nu apare printre absolvenții instituției de învățănmânt superior la care pretinde că a terminat studiile post-liceale, și anume Școala Superioară de Jurnalistică, înființată în 1991 de Asociația Ziariștilor din România.

Despre întreaga minciună, Viorel Dobreanu, scrie și el pe aceeași rețea de socializare: ”Un comportament arhicunoscut. Dacă ai făcut armata și unitatea ta aparținea de Direcția Informații a Armatei, chiar dacă tu aveai calitatea de membru al grupei de serviciu de la popotă, te poți prezenta drept contra spion, ce mare filozofie?!Un papagal, vai mama lui!”. Concluzia e una singură: ”Întotdeauna hoțul striga hoții, dar ăsta mai este și slujbaș la interese străine! Sper să se vorbeasca mai mult!”, punctează Aurelian Borhină.

Hits: 7

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close