Clik Aici!
guvernludovic orbanVICTOR PONTA

 Victor Ponta se dezlănțuie. Atac violent la premier. „Ludovic Orban este un bufon”

Afirmația vine în contextual în care există un pericol imminent ca epidemia cu coronavirus să pătrundă în România.

„Este o situaţie de o gravitate fără precedent cu care nu ne-am mai întâlnit”, a declarat Victor Ponta.

El a adăugat că în România ar putea avea loc în perioada următoarelor săptămâni „un dezastru” în condiţiile în care e foarte posibil să apară focare de coronavirus, iar ţara nu are un guvern stabil.

Ponta, susține, de asemenea, schimbarea ministrului interimar al Sănătăţii, Victor Costache, deoarece nu are experienţa necesară pentru a gestiona prevenirea răspândirii coronavirusului în ţară.

„Eu cred că ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în România şi în lume ne pune pe toţi într-o situaţie poate la fel de dificilă ca cea din 1977, de la marele cutremur. Avem o criză pe care trebuie să o gestionăm cu toţii. Eu mi-aş dori ca mâine dimineaţă să votăm un guvern, în niciun caz Guvernul Orban, că nu mai avem timp de circ, de măscărici. Cred că mâine dimineaţă ar trebui schimbat Orban. Ludovic Orban se comportă ca un măscărici. Aţi văzut declaraţia de astăzi a dânsului în care spunea că suntem pregătiţi pentru coronavirus, dar nu avem nimic. Cred că domnul Iohannis ar trebui să ne cheme pe toţi şi să ne spună că suntem între situaţie fără precedent. E o urgenţă medicală în acest moment, dar va fi o urgenţă economică”, a afirmat Victor Ponta.

De asemenea, Ponta a mai afirmat că a auzit şi de vehicularea unor zvonuri privind desemnarea ca premier a actualului ministru al Apărării, Nicolae Ciucă, însă nu i se pare adecvat, în condiţiile în care situaţia privind coronavirusul nu este „o criză militară”.

El a concluzionat că singura variantă potrivită pentru criza politică din România la ora actuală este un guvern cu un premier independent, cu o susţinere parlamentară cât mai largă, iar ideea liberalilor şi a preşedintelui Iohannis că ar mai trebui picate încă două guverne ca peste patru luni să fie organizate alegeri anticipate în urma cărora să conducă tot un guvern al lui Ludovic Orban este păguboasă şi neserioasă.

 

Hits: 9

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close