Clik Aici!
Stiri Romania

VIDEO – Imagini noi cu Sorina. Fetița de opt ani, filmată în timp ce joacă alături de mama adoptivă | Ştiri, Știri România | Libertatea.ro

Într-o înregistrare, Sorina este filmată în timp ce se joacă bucuroasă alături de mama ei adoptivă.

Iar într-un alt clip, fetița de opt ani este filmată în timp ce se joacă cu plastilină.

Sorina a fost adoptată legal de un cuplu de români care locuiește în Statele Unite, însă cazul a stârnit un scandal în toată țara, după ce ea a fost filmată în timp ce e luată cu forța de la asistenții maternali de către un procuror.

Au fost reacții inclusiv de la prim-ministru, Parchetul General şi Avocatul Poporului.

Totodată, zeci de oameni din Baia de Aramă au protestat în acest caz, iar unii dintre ei au anunțat că merg în Craiova. Asta deoarece decizia definitivă referitoare la adopţie a fost luată de Curtea de Apel Craiova, iar fetiţa a fost luată din familia asistentei materiale de un procuror al Parchetului Curţii de Apel Craiova.

Sorina a crescut de la un an în familia asistenţilor maternali din Mehedinţi, dar oamenii au refuzat de două ori să o adopte, în 2013 şi 2017, arată Parchetul General. Acum, asistentul maternal acuză că a fost fortaț se semneze refuzul de adopție.

Află întreaga poveste a Sorinei, fetița de 8 ani luată cu mascații de la familia de asistenți maternali. 5 ani n-a vrut-o nimeni, acum două familii se bat pe ea.Hits: 23

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close