Clik Aici!
StiriStiri Romania

VIDEO | Pompierii au salvat un băiețel de 10 ani de la înec. Copilul ajunsese în râul Olt, la aproape 100 de metri de mal

Un detașament de pompieri a ajuns imediat pe malul râului, iar militarii au pornit spre copilul în pericol cu o barcă cu motor. Misiunea a fost filmată de pe margine de colegii salvatorilor. Intervenția pompierilor a avut loc în Slatina, în apropierea podului peste Olt, luni după amiază, potrivit Agerpres.

„Misiune contra cronometru, încheiată cu succes de pompierii Detaşamentului Slatina, care au reuşit să salveze un minor aflat în pericol de înec, pe râul Olt. Alarma s-a dat în jurul orei 16, iar în cel mai scurt timp au fost direcţionate spre zona indicată două autospeciale de primă intervenţie, o barcă cu motor, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanţă SAJ, dar şi echipaje de la poliţie şi jandarmerie. Copilul, în vârstă de 10 ani, a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal. Acesta se afla la suprafaţa apei, dar nu mai putea ajunge în siguranţă pe uscat”, a transmis ISU Olt, pe contul oficial de Facebook al instituției, potrivit Agerpres.

Un echipaj SMURD l-a preluat pe băiat, care nu părea rănit, la prima evaluare. Temperatura corpului era normală, dar spunea că îl doare umărul drept, așa că a fost transportat la spitalul din Slatina pentru investigații.

https://www.facebook.com/I.S.U.Olt/videos/274323707109689/

Hits: 1

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close