Clik Aici!
Politica

Viorica Dăncilă Duce Negocieri în Parlament, Cu Trădătorii

De
Valentina Postelnicu,

„Am încercat să am o discuție foarte corectă. Le-am cerut mai multă responsabilitate. Le-am spus că România are nevoie de stabilitate și că nu văd o alternativă. Renunțăm la un program de guvernare ca să facem ce? Pentru mine a fost important să discut cu oameni pe care îi cunosc. Am vrut să văd opinia lor. Eu am discutat, vom vedea ce vor face la moțiune”, a spus Viorica Dăncilă.

Şefa Executivului a menţionat că nu se pune problema de sancționare a parlamentarilor PSD care au semnat moţiunea.

„Sunt convinsă că cea mai dură sancțiune va fi din partea populației. Gândiți-vă că fiecare a candidat și a obținut funcția de senator sau deputat susținut de cetățenii din județul respectiv. Va trebui să le explice de ce au votat această sancțiune, dacă se vor lua măsuri în perioada următoare de austeritate, ei sunt parte a acestor mpsuri pentru că au votat această moțiune”, a afirmat Viorica Dăncilă, după ședința grupurilor parlamentare ale PSD.

Premierul a adăugat că a purtat discuții și cu parlamentari de la ALDE și Pro România.

„Am discutat şi la ALDE şi la ProRomânia. (…) Am vrut să înţeleg ce s-a întâmplat. Ceea ce spune domnul Ponta, de mult timp, nimeni nu mai ia în seamă”, a spus preşedinta PSD.

Dăncilă a fost întrebată dacă le-a oferit funcții parlamentarilor funcții pentru a nu vota moțiunea de cenzură.

Festivalul Toamnei de la Mizil: 80.000 de lei și un singur spectator în prima zi

Recomandări

Festivalul Toamnei de la Mizil: 80.000 de lei și un singur spectator în prima zi

„Ce funcţii să le ofer? Atunci când nu ai argumente, vii cu astfel de acuzaţii. Nu am oferit nimănui funcţii, nu am oferit nimănui proiecte”, a afirmat Dăncilă.

Ponta: „De la Pro România au primit patru propuneri să fie miniştri: Mocioalcă, Daniel, Bănicioiu, Sorin, de la ALDE au mai primit vreo trei să fie miniştri”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că în weekend, 18 posturi de miniştri parlamentarilor din afara PSD, menţionând că cine crede aceste „minciuni” îşi „merită soarta”.

„Vreau să spun că astăzi, mai devreme, am numărat numărul de miniştri. De la Pro România au primit patru propuneri să fie miniştri: Mocioalcă, Daniel, Bănicioiu, Sorin, de la ALDE au mai primit vreo trei să fie miniştri. Acum, zilele astea, sunaţi direct de doamna Dăncilă. Mă gândeam că o să mă sune şi pe mine să-mi propună şi mie ceva. Eu i-am numărat, deci în acest weekend a promis parlamentarilor din afara PSD 18 miniştri, rămâne Dăncilă singură cu 18 de la Pro România. ALDE şi PMP. Cine crede minciunile astea? Cine îşi merită soarta, evident, că de aia nu fac rectificarea miercuri, că le dau ţeapă, nu le dau bani, de unde să le dea dacă nu au bani nici pentru pensii”, a afirmat Ponta, la Parlament.

El a spus că promisiunile Vioricăi Dăncilă că le va da bani la rectificare parlamentarilor care nu votează moţiunea sunt „o păcăleală”.

Citeşte şi:

Pilotul Titi Aur a explicat cum putea fi evitat carnagiul din Ialomița, în direct de la locul accidentului în emisiunea Adriana Nedelea La fix. Șoferul microbuzului ar fi putut salva vieți

După ce a fost nenorocit de soție și a făcut pușcărie în Mexic, Claudiu Răducanu a revenit în România. E incredibil cum arată acum fostul golgeter de la Steaua

GSP.RO

După ce a fost nenorocit de soție și a făcut pușcărie în Mexic, Claudiu Răducanu a revenit în România. E incredibil cum arată acum fostul golgeter de la Steaua


Horoscop 7 octombrie 2019. Vărsătorii pot aluneca în pesimism. Ce zodie are parte de probleme de la prima oră

HOROSCOP

Horoscop 7 octombrie 2019. Vărsătorii pot aluneca în pesimism. Ce zodie are parte de probleme de la prima oră

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 16

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close