Clik Aici!
Stiri Romania

Viorica Moise a învins cancerul de patru ori, dar s-a stins în accidentul cu 10 morți din Ialomița

Soartă cruntă pentru Viorica Moise, una dintre cele 10 persoane care au murit în accidentul înfiorător, produs în localitatea Sfântu Gheorghe din Ialomița. Văduvă de aproape 20 de ani, femeia a învins cancerul de patru ori, însă a avut neșansa de a se afla în microbuzul care a fost spulberat de un camion.

Astăzi, Viorica ar fi împlinit 50 de ani. Cei doi fii ai ei, nurorile și nepoțica ei s-au întors din Marea Britanie pentru a o îngropa, scrie observator.tv.

Opt mame din Munteni-Buzău au murit, sâmbătă, după ce un camion pătruns pe contrasens s-a ciocnit violent de microbuzul care le transporta la serviciu. Printre acestea s-a numărat și Viorica Moise, mamă a doi băieți pe care i-a crescut singură pentru că a rămas văduvă în urmă cu 20 de ani.

Soțul Vioricăi a murit la vârsta de 27 de ani, răpus tot de cancer. Rămasă singură, i-a crescut pe cei doi băieți, unul de 7 ani, iar celălalt de 4 ani. Ea a fost cea care a crescut-o mai bine de doi ani și pe Maya, fetița fiului ei cel mare.

Răvășită de durere, Andreea, nora Vioricăi, a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

„Să îi cânți Mayei, îmi e dor de glasul tău.. Să îi spui povești doar de tine știute. Să ne îndrumi pe noi, copiii tăi, pe calea cea bună, așa cum ai făcut mereu. MAMA EȘTI PUTERNICĂ! Și noi? Cui ne lași? Ai plecat prea devreme, Maya vrea sa îți scrie numele, învață să scrie și să citească așa cum ți-a promis. Ți-a promis că va fi cuminte și că ne ascultă MAMA, să te mai poată vedea, ne ascultă să mai poată veni la tine să te strângă iar în brațe”.

De-a lungul timpului, Viorica Moise a suferit patru operații în lupta cu cancerul și, de fiecare dată, a învins boala. În comunitate, femeia era apreciată și admirată.

Post-ul Viorica Moise a învins cancerul de patru ori, dar s-a stins în accidentul cu 10 morți din Ialomița apare prima dată în Libertatea.

Hits: 18

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close