Clik Aici!
Entertainment

Viviana Sposub a pierdut duelul cu Anna Lesko la Ferma, dar a rămas în competiție. Cine a luat această decizie

În ediția de aseară, Anna Lesko s-a confruntat cu aliata și
prietena ei, Viviana Sposub. După o luptă frumoasă, în trei runde, Anna a
reușit să demonstreze că-și merită locul în competiție și a câștigat cu 2-1,
reușind să câștige un loc în următoarea etapă a jocului. Însă ceea ce a urmat
i-a șocat pe toți concurenții!

“Mutulică are ceva de spus, încă de când vi l-am dat și a tăcut… acum a venit momentul să zică”, a declarat Mihaela Rădulescu, înainte de a-l ruga pe Augustin Viziru să spargă bușteanul purtat întreaga săptămână de fermieri prin casă. “Duel fără eliminare”, acesta a fost mesajul ascuns de Mutulică și așa s-a numit noua șansă primită de Viviana în competiție.

Dacă Andrei, Anna și Gabriel s-au bucurat enorm când au aflat faptul că Viviana se va întoarce în Fermă alături de ei, Elena Chiriac a admis că nu se aștepta la așa ceva și că spera că strategia ei va funcționa.

“L-am pupat pe Mutulică atât de mult, încât mă așteptam să vină cu vești bune, a venit cu fix opusul. M-a dat peste cap. Fata asta nu mai pleacă acasă?”.

În timp ce oferea ultimele declarații despre această experiență, Viviana i-a auzit pe colegii care o strigau și a revenit în arenă, unde a aflat veștile surprinzătoare!

Cu ochii în lacrimi, aceasta a recunoscut: “De data asta chiar am crezut că plec acasă. Nu m-aș fi așteptat, cred că nici colegii nu se mai așteptau să mă întorc încă o dată… Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. M-am întors”.

După o săptămână a faptelor bune, care i-a trecut prin sentimente de dor, de momente în lacrimi cu gândul la cei de acasă care-i iubesc și-i așteaptă să revină, cei șase fermieri continuă luptă spre marele premiu.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close