Clik Aici!
EntertainmentMonden

Vocea României 2019. Diana Codrea a cântat rock și a întors toate scaunele juraților de la show-ul TV

Diana Codrea a cucerit imediat jurații de la Vocea României după ce a interpretat o piesă rock.

Diana Codrea a fost una dintre concurentele care au participat la audițiile de la Vocea României, în ediția de vineri, 11 octombrie 2019 a emisiunii difuzate de Pro TV.

Concurenta are 19 ani și este originară din Sighetu Marmației. De un an locuiește în Cluj-Napoca, unde lucrează ca ospătar. dar dintotdeauna și-a dorit să aibă o carieră muzicală, deși nu a fost niciodată susținută de părinți în acest sens.

La audițiile pe nevăzute de la Vocea României, Diana Codre a interpretat melodia Ziua Vrăjitorilor, din repertoriul trupei rock Cargo.

Concurenta a reușțit să-i facă pe toți cei patru juraăți să întoarcă scaunele. Irina Rimes l-a blocat pe Tiudor Chirilă, astfel încât acesta să nu mai aibă posibilitatea de a o lua pe Diana în echipa lui.

“Eu sunt scos din joc, dar nu contează pentru că ești un câștig pentru show-ul ăsta, și chiar dacă eu sunt scos din joc, voi putea juca. D”, a spus Tudor Chirilă.

“Dacă mergi la Irina, dai valoare gestului ei. Dacă nu mergi la Irina, gestul ei devine inutil”, a adăugat el.

“Diana, nu o să zic ce m-a convins să mă întorc pentru că e clar, ceea ce i-a convins și pe colegii mei, nu o spun ce m-a convins să îl blochez pe Tudor pentru că cred că e clar – are Tudor prea multe voci, ia să mai dea și la alții..Eu îți spun ce aș putea să fac cu tine, ca antrenor. Pe parcursul acestui concurs tu trebuie să impresionezi de la etapă la etapă. Atunci, eu aș fi dispusă și mi-as dori foarte mult să te ajut să scapi de lucrurile în plus și să scoatem la iveală noi și noi personalități. Mi-ar plăcea să le explorăm pe toate, să arătăm publicului că tu poți fi și altfel pentru că e musai. Tu ai toate datele necesare și te invit în echipa mea să facem acest lucru împreună”, a comentat Irina Rimes.

Smiley a comentat și el după prestația Dianei:

“Vreau să-ți spun de ce m-am întors eu. De-a lungul a nouă sezoane de Vocea României, cred că m-am întors la toate vocile de femei care au cântat rock. Ele n-au venit niciodată la mine, nu știu de ce. Au impresia că dacă merg toate la Chirilă, o să le facă staruri rock. Ceea ce nu se întâmplă. Dar eu nu ratez nicio ocazie. Vocile rock care au ales să vină la mine în echipă de-a lungul anilor au făcut figuri mișto și unii au și câștigat. Nu la mine în echipă, dar au câștigat până la urmă”.

“Eu cred că fiecare dintre noi trei are nevoie de forța asta formidabilă a ta, de puterea asta de convingere pentru că asta ne-a determinat să ne întoarcem scaunele. Ești un fel de trupă rock românească. Îți mulțumesc că ești aici”, a spus și Horia Brenciu.

Diana Codrea a ales să meargă în echipa antrenată de irina Rimes.

Post-ul Vocea României 2019. Diana Codrea a cântat rock și a întors toate scaunele juraților de la show-ul TV apare prima dată în Libertatea.

Hits: 25

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close