Clik Aici!
meteo 15 apriliese mai încâlzeșteVremea

Vremea. Cât de frig va fi miercuri și cât ține codul galben

Și vântul  va mai scădea în intensitate. Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa, totuși, și în continuare sub cele normale la această dată în cea mai mare parte a țării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei și seara, în regiunile sudice, estice și parțial în cele centrale și numai izolat vor fi condiții de ploaie.

Vântul va avea unele intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului și în nordul, centrul, estul și sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 17 grade, iar cele minime între -6 și 7 grade. Spre dimineață, pe arii restrânse se va forma brumă.

În Capitală, vremea va fi normală pentru această perioadă a anului din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului.

Vântul va sufla în general moderat, pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Și în celelalte regiuni ale țării va fi destul de frig. Se vor înregistra 17 de grade Celsius în Moldova, 12 în Maramureș, 13 în Crișana și Transilvania, 14 în Banat, 15 grade în Dobrogea și 16 ăn Oltenia și în Muntenia.

Iată ce maximesunt așteptate în marile orașe din țară:

Brasov, 9 grade; Oradea, 14 grade; Constanța, 13 grade; Suceava, 12 grade; Baia Mare, 13 grade; Cluj-Napoca, 13 grade; Pitești, 14 grade; Sibiu, 12 grade; Iași, 13 grade; Galați, 16 grade; Arad, 14 grade; Ploiești, 16 grade; Timișoara, 15 grade; Craiova, 15 grade; Drobeta-Turnu Severin, 15 grade; Giurgiu, 14 grade; Tîrgu Mureș, 12 grade.

De joi vremea va începe din nou să se încălzească,

Hits: 7

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close