Clik Aici!
lapovitameteoploi

Vremea. Nu vrem căldură de Crăciun, dar nici așa! Vestea supărătoare de la meteorologi

La munte, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În a doua parte a intervalului, cu o probabilitate mai mare în zonele mai joase de relief în special din centru și nord-vest, pe arii restrânse ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare

Vântul va avea unele intensificări locale și temporare, în zona înaltă a Carpaților Meridionali va sufla tare, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 7 grade.

Potrivit ANM, valorile de temperatură se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, cu precădere la începutul intervalului. Astfe, minima nopții de luni spre marţi va fi de 9 – 10 grade, iar maxima va urca la 13 – 14 grade.

Marți dimineața se va înregistra o minimă termică de 3 – 4 grade, iar în orele amiezii temperatura maximă va fi de 10 – 11 grade.

Vremea în Bucureşti

Luni cerul va fi noros, temporar va ploua și se vor cumula 4 – 8 l/mp. Ulterior, probabilitatea de ploaie va fi redusă și vor fi și intervale cu cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări cu viteze de 30 – 40 km/h.

Hits: 6

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close